FHN Sociale Huishond

Gehoorzaamheid… dit is toch de belangrijkste basis in alles met uw hond, buiten dat om werkt het ook positief in het vertrouwen en de bandvorming tussen hond en geleider. Deze cursus is als basis voor de hogere Gedrag en Gehoorzaamheid. De cursus wordt afgerond met een club examen en/of FHN landelijk examen. Na het behalen van deze cursus kunt u doorstromen naar de FHN Gedrag en Gehoorzaamheid klasse B & 1.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze FHN Sociale Huishond groep bestaat uit maximaal 8 cursisten en wij streven ernaar om zoveel mogelijk rust in onze groepen te hebben. Uw viervoeter is welkom in deze cursus na het behalen van de Basis. De Cursus bestaat uit 10 lessen en de kosten bedragen 125 euro. De cursus wordt ten aller tijde afgesloten met een examen en deze dient u Voldoende af te ronden. Na het behalen van deze cursus kunt u doorstromen naar FHN Gedrag en Gehoorzaamheid klasse B & 1.

Wat houdt de FHN Sociale Huishond in?

Oefeningen FHN Sociale Huishond:
– Lopen aan de lijn
– Geluidsproef
– Voedsel weigeren
– Visuele prikkel
– Achterlaten met afleiding
– Omgang hond – hond
– Omgang hond – mensen
– Komen indien geroepen
– Omgang begeleider – hond

Deze cursus wordt gegeven op dinsdagavond van 18.15 tot 19.00 uur, op woensdagavond van 21.00 tot 21.45 uur en op zaterdag van 10.30 tot 11.15 uur. De instructeurs van deze cursus zijn Kelly, Suus en Anita. De kosten van deze cursus bedragen 150 euro en deze cursus duurt 12 weken. Deze prijs is exclusief FHN kosten (7,50 jaar contributie en eventuele examenkosten) Wilt u een examen ergens anders lopen? Onze instructeurs doen er alles aan om u hierbij te steunen. Ook organiseren wij FHN examens en clubexamens.

© Copyright - Kelly's Hondenschool en Trimsalon