Puppycursus

Voor hond (pup) en geleider adviseren wij ten aller tijde een puppytraining te volgen, of het nu uw eerste hond is, of dat u al ervaring heeft. Elke pup is anders en de pup leert veel door de hoeveelheid prikkels die hij te verwerken krijgt van mensen, honden, luchtjes en de andere omgeving. Je krijgt hierbij handvatten aangereikt om je pup op een respectvolle, positieve manier op te voeden. Buiten dit om is de puppytraining de perfecte manier om uw pup te socialiseren.

Puppy’s zijn bij ons welkom vanaf 8 weken tot max. 6 maanden. Is uw pup/jonge hond ouder dan kunt u instromen in de Jonge honden cursus.

Wat kun je bij ons verwachten?

Bij ons staat positief maar consequent trainen en plezier hebben met je hond op nummer één! In de puppyfase is de socialisatie enorm belangrijk, buiten het opbouwen van de basis tot gehoorzaamheid houden wij ons enorm bezig met het kennismaken van zoveel mogelijk materialen, objecten en geluiden.

Onze puppygroepen bestaan uit maximaal 8 cursisten. De cursus bestaat uit tien lessen en de kosten bedragen 130 euro. Wij werken niet met examens bij  de puppycursus, wel ontvang u een mooie deelname diploma wanneer u minimaal 75% van de lessen heeft gevolgd. Na onze puppycursus hebben wij vele mogelijkheden voor de toekomst, van basis tot topsport! De puppy instructeurs zijn Suus en Leonie bij ons op de hondenschool. Deze cursus word gegeven op maandag, dinsdag en donderdagavond. Wij werken niet met wachtlijsten, u kunt ten aller tijde invoegen in de puppycursus. Wij willen dat u met uw pup zo snel mogelijk terecht kan bij ons.

© Copyright - Kelly's Hondenschool en Trimsalon