Basis Gedrag & Gehoorzaamheid

U bent vrij om in deze cursus aan te schuiven zonder eerder gevolgde cursus bij ons. In deze cursus wordt de basis gehoorzaamheid er tot in de puntjes in getraind, dit is namelijk de cursus die je van ons als hondenschool behaald moet hebben om door te mogen in alle takken van sport binnen onze hondenschool.

Deze cursus wordt afgerond met een door de hondenschool afgenomen examen. 

Waarom eisen wij dat u deze cursus heeft afgerond voordat u actief mag zijn binnen andere takken van sport?

De reden hiervan is omdat de basis gedrag en gehoorzaamheid ook direct de basis is naar een veilige en vertrouwde trainingsplek voor u, uw hond, andere honden en hondeneigenaren. De gehoorzaamheid van uw hond is ten aller tijde voor elke tak van sport belangrijk.

Wat kan je van ons verwachten?

Onze Basis Gedrag & Gehoorzaamheid groepen bestaan uit maximaal 8 cursisten. In deze cursus wordt verder ingegaan op het stukje basis gehoorzaamheid… aan de lijn volgen, af liggen met afleiding, 1 minuut zitten en liggen in zicht, positie zit en af met volgen, voorkomen, sociaal gedrag tegenover andere honden en negeren van andere honden, omgang begeleider-hond, negeren van gevonden voedsel en prikkels van buitenaf. Deze cursus bestaat uit twaalf lessen en een examen kan worden afgenomen op maandagavond, vrijdagavond of zaterdag. de kosten bedragen 150 euro voor de lessen en 7,50 euro voor het clubexamenen.

Deze cursus wordt gegeven op Maandag, Dinsdag en Donderdag en u kunt ten aller tijde starten met deze cursus. Wij hebben dus geen wachtlijst met startdatums.

Elke cursus is bij ons te volgen in een groepsles zoals hierboven vermeld maar is ook in privéles. Uw examen zal wel samen kunnen zijn met een andere groep op maandagavond, vrijdagavond of zaterdag overdag.

© Copyright - Kelly's Hondenschool en Trimsalon