FHN Combi-sport

Kunt u niet kiezen? Gehoorzaamheid voor zo’n knappe, perfect luisterende hond of behendigheid om lekker samen de wind door je haren te voelen en de spanning te ervaren van een split-second beslissing? Bij CombiSport worden de twee leukste, snelste en knapste takken van hondensport gecombineerd. U moet als baas enthousiast en sportief zijn, want ook u moet mee rennen om een goede tijd neer te kunnen zetten. U moet een goede band hebben met uw hond, om samen foutloos de snelheid onderdelen te kunnen doen en om heel precies de gehoorzaamheid uit te kunnen voeren. Kortom, best of both worlds.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • De gehoorzaamheid is gebaseerd op het GG-programma van de FHN. De hond moet netjes volgen, komen op commando en kunnen apporteren.
  • Combi-Jump is een onderdeel waarbij hond én baas moeten springen over vier hindernissen. Foutloos en zo snel mogelijk!
  • Combi-Speed is een ander onderdeel waarbij snelheid belangrijk is. Neem met uw hond zo snel mogelijk acht poortjes zigzaggend over het veld.
  • De stormbaan – hierbij moet uw hond de toestellen correct nemen, en ook hier gaat het weer om een snelle tijd.

Bij de CombiSport draait het om “samen” en dus mag uw hond niet te ver bij u vandaan lopen. U neemt de hindernissen samen, als uw hond u op de baan achterlaat en alvast naar de finish gaat kost dat punten. Andersom mag u uw hond niet in de steek laten, het gaat om SAMEN een sport beoefenen. Combi-Sport is een FHN erkende wedstrijdsport!

Deze cursus wordt gegeven op maandagavond van 19.15 tot 20.15 uur, op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 11.15 tot 12.15 uur. De instructeurs van deze cursus zijn Suus en Anita. We werken met deze cursus op contributiebasis, de kosten bedragen 45 euro per maand en dit is berekend op 42 weken per jaar les. Deze prijs is exclusief FHN kosten (7,50 jaar contributie en eventuele examen of wedstrijdkosten) Wilt u een wedstrijd of examen ergens anders lopen? Onze instructeurs doen er alles aan om u hierbij te steunen. Ook organiseren wij drie clubwedstrijden per jaar, een clubkampioenschap en proberen wij 1x per jaar een FHN wedstrijd te organiseren op eigen terrein. 

© Copyright - Kelly's Hondenschool en Trimsalon